Skype İletişim: live:.cid.e59a57578cade8c2
Mail İletişim: info@forumroyal365.com

Büro Şikayet Kazansana.com dolandırıcı

Lider2121

Royal Üye
Royal Üye
25 Ağu 2022
21
6
3
Merhaba arkadaşlar benim kullanıcı adım lider2121 kazansana.com da üyeyim para yatırdım bir kaç kez kaybettim hiç bir sıkıntı yoktu ilgi alaka bir kez kazandım 10 bin yatırdım 20 bin kazandım aman Allahım keşke kazanmadaydım ufuk özel müşteri temsilcisi hemen engele aldı beni mail zaten hayatta cevap vermez onlardan umudu kestim canlı destek hattı ismi mi duyunca hemen banlıyor beni 4 aydır oylıyorlar ben buraya paramı geri versinler diye yazmıyorum sadece Allah aşkına kimse bu siteye üye olup kanser olmasın diye yazıyorum kazansana.com bir sürü kaliteli site var ne olur benim düştüğüm tuzağa

ruhsuzz

Royal Üye
Royal Üye
2 Kas 2022
4
1
3
Merhaba arkadaşlar benim kullanıcı adım lider2121 kazansana.com da üyeyim para yatırdım bir kaç kez kaybettim hiç bir sıkıntı yoktu ilgi alaka bir kez kazandım 10 bin yatırdım 20 bin kazandım aman Allahım keşke kazanmadaydım ufuk özel müşteri temsilcisi hemen engele aldı beni mail zaten hayatta cevap vermez onlardan umudu kestim canlı destek hattı ismi mi duyunca hemen banlıyor beni 4 aydır oylıyorlar ben buraya paramı geri versinler diye yazmıyorum sadece Allah aşkına kimse bu siteye üye olup kanser olmasın diye yazıyorum kazansana.com bir sürü kaliteli site var ne olur benim düştüğüm tuzağa
suan bıraktım sayende tesekur ederım

Lider2121

Royal Üye
Royal Üye
25 Ağu 2022
21
6
3
Ben teşekkür ediyorum lütfen düşmeyin kazansana.com asla para ödemiyor ufuk denilen özel temsilci bana şikayetlerini düzelt paranı verecez dedi ve bende düzelttim ama yine ödemediler resmen dalga geçiyorlar lisansa şikayet ettim lisansları da yokmuş

Lider2121

Royal Üye
Royal Üye
25 Ağu 2022
21
6
3
Merhaba. Kullanıcı adım lider2121 23.400 tl para var 6 ay oldu En son geçen hafta ufuk denilen özel temsilci msj attı şikayetlerini düzelt paranı atacaz diye bende düzeltim para mı aldım diye ama sonra baktım beni heryerden engellediler arkadaşlar ben paramdan umudu mu kestim ama Allah billah aşkına kazansana.com dolandırıcılıkta level atlamış lisans falan yok hepsini araştırdım ne olur bu siteye düşmeyin