Skype İletişim: live:.cid.e59a57578cade8c2
Mail İletişim: info@forumroyal365.com

Güncel Haber Burak Elmas'tan tarihi transfer kararı!

OĞUZHAN

Royal Üye
Royal Üye
24 Ocak 2022
7,327
1,934
68
1651594343802.jpg

Kerem, Marcao, Nelsson ve Mohamed'in yanı sıra Adana Demirspor'da kiralık oynayan Yunus Akgün için sarı-kırmızılı kulübe resmi teklifler gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. 11 Haziran'daki seçime kadar görevine devam edecek Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, yönetim bütçesi onaylanmadığı için bonservis harcama yetkisi yok. Ancak oyuncu satışı yapabilmesi için bir engel bulunmuyor. 10 milyon Euro üzerinde cazip teklifler gelmesi halinde değerlendirmeye alacak.

tutacak1

Royal Üye
Royal Üye
1 Şub 2022
75
6
8
seneye fenerbahçe şampiyon galatasaray bitmiş galatasaray on yıl kendine gelemez kulüp içinde her türlü pislik işler dönüyor şike takımı olmuş ben bunu bir galatasaray lı olarak söylüyorum besiktaş ta beş yıl içinde şampiyon olamaz trabzonspor şampiyon oldu işte niye diye sormalı

Jokerrrr

Royal Üye
Royal Üye
13 Nis 2022
1
0
1
seneye fenerbahçe şampiyon galatasaray bitmiş galatasaray on yıl kendine gelemez kulüp içinde her türlü pislik işler dönüyor şike takımı olmuş ben bunu bir galatasaray lı olarak söylüyorum besiktaş ta beş yıl içinde şampiyon olamaz trabzonspor şampiyon oldu işte niye diye sormalı
hersene Galatasaray şampiyon olsa kim takım tutar