Skype İletişim: live:.cid.e59a57578cade8c2
Mail İletişim: info@forumroyal365.com

Voleybol Güzeller Güzeli HANDE BALADIN'ın İtirafı!

İBRAHİM

Royal Üye
Yönetici
Royal Üye
12 Kas 2022
2,837
3,171
68

Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızı sporcusu Hande Baladın, kariyeri açısından önemli bir itirafta bulunurken daha önce söylemediği Avrupa hedefini açıkladı.​

Hande Baladından Galatasaray itirafı

Misli.com Sultanlar Ligi’ne müthiş bir başlangıç yapan ve namağlup unvanını devam ettirmesinin yanında Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda da bronz madalya alarak kürsüye çıkmayı başaran Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızı, Red Bull sporcusu Hande Baladın, şampiyonluk şanslarını, hedeflerini, baskıyla nasıl başa çıktığını Scoreboard Dergisi’ne anlattı.

Hande Baladin | Voleybol oyuncuları, Voleybol, Futbolcular

Son yıllarda Eczacıbaşı az da olsa rekabetin dışında kalmıştı. Ama bu sezon 10’da 10 yaptınız ve lidersiniz. Eczacıbaşı geri döndü diyebilir miyiz?

Sezona bu şekilde başladığımız için mutluyuz. Eczacıbaşı her sene olduğu gibi bu sene de şampiyonluğa oynayan bir takım. O yüzden ‘Geri döndü’ demek yerine her sene olan hedeflerimizi tekrarlamak ve oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. Sezon başında gösterdiğimiz performans moral açısından da çok iyi oldu. Ama önemli olan bunu sezon boyu devam ettirebilmek ve sezon sonunda istediğimiz kupayı kazanabilmek. Tekrar şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda umarım bu sezonu kupayla tamamlarız.

Diğer branşlarda herkes Avrupa’yı hedefler. Ama Türkiye bir voleybol ülkesi. Buna rağmen senin Avrupa hedefin var mı?

Daha önceki senelerde bu konu hakkında kafamda soru işaretleri vardı. Ama şu anda düşündüğümde voleybol kariyerimin bir noktasında Avrupa tecrübesi edinmek istiyorum.

Milli voleybolcu Hande Baladin bikini ile havuza girince olay oldu

Bir dönem Galatasaray’a kiralandın...

Kiralık sözleşmem bir seneydi. Daha sonra Eczacıbaşı’na geri döndüm. Orada geçirdiğim sezon benim adıma çok yararlıydı. Çünkü en iyi performanslarımdan birini ortaya koyduğum sezondu. Kariyerim adına da dönüm noktalarından biriydi diyebilirim o bir sezon için. Orada aralıksız oynayarak ve sorumluluk alarak kendime çok şey kattım.

Milli Takım’da ve kulüp takımında birçok başarıya ulaştın. Peki yenileri için kendini nasıl motive ediyorsun?

“Öncelikle daha bu yolculuğun başında olduğumu düşünüyorum. Yaptığımız meslek sosyal açıdan bizi fazlasıyla etkiliyor. Bunu da göz önüne alarak mental çalışmalar da yapıyoruz. Kendimi motive etmek için zaman zaman hobilerime başvuruyorum. Örneğin müzik hayatımın önemli bir parçası. Bana iyi gelen şeyleri hayatımın merkezinde tuttukça kendimi daha çok motive edebiliyorum.​